pengő

Szabad vélemény gazdaságról, árfolyamról, befektetésről és néha a társadalomról...

HTML

HTML

Kirill

buyside 2011.01.25. 22:28

Meghalt egy régi barátom Moszkvában tegnap. Kirill "vidám és jó volt",  nem tudott valamennyire legalább egy kicsit a szemeivel, vagy a szája szélén nem mosolyogni. Szívélyes és barátságos,  okos és állandóan lelkes ember volt. 

Kirillel nem voltunk közeli barátok. Egy évfolyamra jártunk a közgázra, később ő a citibankhoz ment, ott találkoztunk, majd kiment Londonba a Barcaphoz. Néhányszor beszéltük. Legutóbb tavaly áprilisban, mikor az egysíkú bankári pályát a kapcsolatteremtési képességeihez nyilvánvalóan jobban illő fejvadászi és tanácsadó pályára cserélte, hívott, hogy látogassam meg Londonban.

Tegnap megölték, mert éppen ott volt a kimondhatatlan nevű Domogyedovo repülőtéren, ahol frusztált és perverz debil állatok felrobbantották magukat.

Kedves Kirill, számomra a kedvesen mosolygó, okos és együttérző kisugárzásod mindíg megmarad!

 

Címkék: kirill

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pengo.blog.hu/api/trackback/id/tr832613720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása